Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimarts, 9 de setembre del 2008

curta història d'una llarga ascensió



Punta de las Olas 3022m.

Com que la méteo del dissabte no era gaire bona, vam pensar en una activitat dominical. Així és que vam anar a dormir al refugi de Pineta, on s'hi arriba en cotxe.


Per al diumenge donaven bon temps, i així va ser.


Per no haver de muntar el número creuant el riu descalços, pugem amb el cotxe fins el Càmping de Pineta 1250m i anem a buscar el camí que s'enfila fins el Coll d'Añisclo 2453m.


Mare de Déu Senyor !!!! quina megapujada; i amb el Mitx estirant del carro... encara suo.

Del Coll seguim el GR11 cap a l'W, i en arribar a les cadenes el deixem i ens enfilem tot seguint unes fites, a buscar el llom de la carena cimera.


A la Punta de las Olas 3022m hi arribem enmig d'una freda boira, i amb això i el cansament decidim girar cua. Per avui ja n'hi ha hagut prou. Prou? encara ens queda la baixada del Coll...


Tot i la gelor de l'aigua que surt pel doll de la dutxa del càmping, ens quedem ben relaxats; a punt d'encetar el viatge cap a casa.

Punta de las Olas 3022m
7 de setembre, 08
amb el Mitx




http://picasaweb.google.es/ramon.aymami/PuntaDeLasOlasSetembre2008

1 comentari:

miscel·lAnna ha dit...

I tant!! megapujada fins al coll d'Añisclo, fa uns 12 anys que la vaig fer fent el GR-11 i no s'oblida!!! i quant estàs a baix i ho mires penses:
Per aquí hi ha un camí?

fins aviat!