Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dilluns, 1 de desembre del 2008

manies o costums?


Quina mania tens?

Mentre el mal temps no em permeti piular activitats, rumio a veure què puc penjar al Blog per a donar-li "vidilla", i se m'ha ocorregut -gens original, eh, que això ja ho fan a la ràdio i a la tele- pensar en les meves manies i en les vostres.

Vés a saber si són manies perquè sí, o per supersticions, o, senzillament, costums adquirits. En qualsevol cas, de ben segur que tots en tenim alguna i que poden ser ben curioses.

De les meves us en puc fer cinc cèntims, com ara: posar-me sempre primer la sabata esquerra, portar el rellotge a la dreta, dur coses a la motxilla per si de cas, o no contestar mai el mòbil si la trucada no s'identifica o no en conec el número que truca.

Ara és el vostre torn, perquè no serà que no en teniu cap, oi?

Clica "comentaris" i deixa't anar.

2 comentaris:

Jaume J ha dit...

...va una mania útil (o no...): sempre porto una baga de 2m i un parell de mosquetons al cul de la motxilla... només ho he fet servir un cop!

miscel·lAnna ha dit...

No sóc concient de ser molt maniatica, una però, una seria les etiquetes de la roba que sobresurten pel coll de les samarretes o jerseis que queden amunt i una altre els colls de les amaricanes que queden doblegats, si els veig aniria tot seguit a posar-ho bé.
Si començo a pensar segur que en surten més...