Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


diumenge, 9 de maig del 2010

canvi de plans

Havíem quedat per anar a esquiar, després d'un llarg procés de convenciment del Llobarro per llevar-li la mandra, però la méteo no semblava afavorir els nostres objectius blancs i a darrera hora vaig rebre una trucada en què se'm feia avinent que canviàvem les botes i els esquís per les cordes i els peus de gat.

Els núvols ens acompanyen des de primera hora a Can Massana, on deixem la furgo després de passar pel Bruc a cruspir-nos la botifarra reglamentària.

De Can Massana, doncs, agafem el camí del Coll de Guirló; ens aturem a contemplar la biga dels cursets d'escalada. D'aquesta biga es deixava caure una roda de camió farcida de formigó, simulant la caiguda d'un escalador, i s'havia d'aturar el "saque".

Anem fent fins el Coll de Porc i baixem fins el refugi Vicenç Barbé. Encara que portem els estris d'escalar, també volem donar un tomb per la muntanya abans de penjar-nos.

Anem cap a l'Agulla de l'Arbret on, acollonits pel molest i fred vent, ens abriguem amb tot el que tenim per estar el més còmodes possible a la paret.

La veritat és que el vent emprenya més a baix que a dalt. El corrent d'aire s'arrossega pel terra i nosaltres ja l'hem deixat una mica avall. Som a l'Agulla de l'Arbret, a la seva Aresta Brucs.



Escalo amb el Llobarro per primera vegada, molt bé; mentre anem guanyant metres passem dels silencis dels passos més drets a les rialles descarregadores d'adrenalina.






















Rapelem la via i, un cop endreçat el material, tornem cap el refu, on fem un mos. Baixem fins a Can Massana i ens aixopluguem al cotxe de la tempesta que s'enceta en aquest precís moment.

Un, dos, tres, salvats !!!!

9 de maig, 2010
Montserrat
Agulla de l'Arbret, via Aresta Brucs.

Cèsar, Dani, Jordi, Ramon.

http://picasaweb.google.es/ramon.aymami/MontserratArbret090510
http://picasaweb.google.es/cesarmartinezisert/MontserratArestaArbret?authkey=Gv1sRgCO-Mzqf32-CKlwE&feat=email
http://picasaweb.google.es/104228584162005788695/ActualitzatRecentment?authkey=Gv1sRgCLvk2cvxyuuzTg&feat=email

.

2 comentaris:

miscel·lAnna ha dit...

Després de tants anys que de coneixença i us heu estranat ara en escalada?. Carai!!
Clar que millor tard que mai!!
petonets a tots

Ramon. ha dit...

bueno, ens hem dedicat més a l'esquí de muntanya i alguna cresteta.
petons.