Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimecres, 16 de juny del 2010

alta ruta Montserratina

Teníem ganes de caminar i de penjar-nos una mica, però sense fer gaires quilòmetres perquè la méteo amenaçadora ens podia esgarrar el dia. O almenys, així ho feia pensar la previsió. Quin lloc, doncs, millor que Montserrat per a fer-ho tot d'una?

Quan hem arribat al Bar Anna, encara no hi havia gaire gent i ens han dut les botifarres prou ràpid. Esmorzats, hem encetat la caminada a Can Maçana cap al Coll de Porc pel coll de Guirló.

Del coll de Porc fem la Travessia dels Frares, seguint els senyals blaus que s'enfilen per cadenes i graons metàl·lics a mode de curta ferrada, ens aturem a l'Agulla del Bisbe a fer la via de l'Esperó de Llebeig.



Les cordes ens juguen una mala passada i, com si tinguessin vida pròpia, s'enrinxolen i no volen baixar. No ens queda més remei que acudir al seu rescat, sortosament sense excessives complicacions.

Seguim pujant i baixant canals cap al Portell Estret i per la Travessia de les Agulles arribem a la Portella per retornar a Can Maçana.

Llarga excursió de puja-baixa constant, amb la cirereta del Bisbe per guarnir una divertida i força assolellada jornada. Les cames contentes i els braços, Déu n'hi do.

13 de juny, 2010
Alta Ruta d'Agulles

Cèsar, Llobarro, Ramon.

http://picasaweb.google.es/cesarmartinezisert/ALTARUTA?authkey=Gv1sRgCOyqopaa4PnLPQ&feat=email
http://picasaweb.google.es/104228584162005788695/Montserrat130610?authkey=Gv1sRgCPW0iYSz4ePpfw&feat=email

.