Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimecres, 28 de juliol del 2010

embolica, que fa fort...

Avui, el Parlament Català ha prohibit les corrides de toros per majoria absoluta en una votació que ha despertat molta expectació pertot arreu. Els polítics de la dreta feixista i intolerant s'han encarregat d'enverinar aquest assumpte, que va néixer d'una ILP dels antitaurins i defensors dels animals, convertint-lo en una qüestió més per atacar Catalunya, que ara està molt de moda i deu de ser molt rendible electoralment.

El PP ja ha anunciat que portarà aquesta llei al Congreso per anul·lar la prohibició de les corrides de toros a Catalunya.

Novament la demagògia i hipocresia pepera, que es va desenvolupar a tota màquina amb l'Estatut recorrent al TC articles que a Andalucia votava a favor, es desferma en contra de Catalunya per una situació que a les Canarias existeix des de l'any 1991 sense que el PP dels collons n'hagi dit mai res de res al respecte.

No trobo paraules per dir el que en penso d'aquests individus sense haver-los d'insultar de la manera més barroera.

I no entenc com hi ha gent que es deixa enganyar d'aquesta forma.

La capacitat d'indignació és increïblement infinita...





.