Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dissabte, 28 de maig del 2011

embolica que fa fort...

Molt bé, i ara què?

Després de la fatxenderia dels Mossos, vés a saber amb quines consignes els han rentat el cervell (bé, cervell no pot ser, aquests animals no en tenen de cervell) per actuar d'aquesta manera desmesurada, què s'ha aconseguit? RES !!!! RES !!!! i RES !!!!

O sí; s'ha aconseguit multiplicar el suport als INDIGNATS. INDIGNAR els qui encara no ho estaven. I multiplicar la INDIGNACIÓ dels qui ja ho estàvem.

Era evident que si la Policia entrava a la Plaça, passaria el que ha passat.



Durant tots els dies d'acampada no hi ha hagut cap aldarull; però, ara que ja han passat les eleccions i les han guanyat, els Convergents se senten amb més força, no només per seguir retallant a tort i a dret (encara que no a tothom per igual), sinó també per a disfressar-se de "jo sóc més xulo que un vuit" i, amb l'excusa del futbol (que pobra), han volgut "netejar" la Plaça i han PROVOCAT (sí, el Felip Puig, conseller d'Interior, ha provocat) els disturbis tan desmesurats i injustificables com greus.

Qui ha estat l'il·luminat que ha "pensat" en enviar els antiavalots a la Plaça Catalunya? Què es pensava que aconseguiria, sinó el que ha passat?

I després de repartir llenya indiscriminadament, han hagut de marxar amb la cua entre cames perquè els "jerifaldes" ja s'ensumaven que la història se'ls escapava de les mans. I la Plaça s'ha tornat a omplir, amb més i més gent encara i tot ha tornat a l'estadi anterior a l'arribada de la puta pasma.

Així doncs, per a què tanta faramalla i tanta garrotada sense mirar prim?

I ara, esclar, tot es justifica i el Puig, que no plegarà ni que el ventin, diu que els Mossos s'han defensat... Defensat de qui? Si la gent era asseguda al terra i els fills de puta del Gossos d'Esquadra han anat a menjar-se'ls vius...


Què cony hi tenen sota la closca aquests individus que són capaços d'estomacar amb ràbia i insolència gent que no els ha fet absolutament res?

Qui tria aquests gamarusos i què se'ls exigeix? Què se li exigeix a qui tria aquests pallusos?

Molt bé, doncs ara MÉS INDIGNACIÓ, MÉS RÀBIA per la impotència, MÉS MALA LLET contra els polítics...

.