Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


diumenge, 28 d’abril del 2013

qui s'ha endut la finestra...??


A veure, com us ho explico...

Qui collons fa les previsions al METEOCAT ????!!!! Encara estem esperant el sol i el nuvolet que les il·lustren...

Quan truco la Lara per fer la reserva al Gerdar, em diu: "però heu vist la previsió?" I tant que l'hem vist. A les 14:00 del dissabte m'instal·lo davant l'ordinador i no paro de mirar el Butlletí Meteorològic del Pirineu fins que hi surt l'actualització i m'engresco i engresco el/les company/es.

A Vilamitjana ens cruspim les magdalenes que ha fet la Txell... mmm... amb un cafetó. Ho fem amb temps per no destorbar la gana que necessitarem al Gerdar per sopar tot el variat i exquisit tiberi que ens han preparat. Al Gerdar no cal consultar les previsions culinàries.


Després dels "xupitos" digestius i de la tisana de marialluïsa, ens n'anem a dormir, mentre a fora va nevant, amb l'enigma de com ens llevarem.

A les sis del matí la Lara ens diu que està nevant. Mitja volta i esmorzar a les vuit. Després d'esmorzar segueix nevant. Una partida al Mikado i un intent al Trívial, precedeix l'intent de sortir amb esquís. Pugem a La Peülla i no gosem sortir del cotxe.


Però volem apurar les alternatives. Anem a Port-Ainé, on hi arribem pels pèls a la cota 1650, la carretera està ben nevada. Sortim d'aquesta cota, per la pista Baixant del Bosc ...


...seguint la traça que han obert uns altres agosarats. Arribats a la cota 2000 neva a dojo i no es veu un "pijo"; donem per bona l' "ascensió". Desfem la pista amb una excel·lent neu pols que ens amaga els esquís i les botes.


L'alternativa ja està apurada. La finestra l'han tancada a pany i forrellat.


27 i 28 d'abril, 2013

Buscant la finestra...

Pedro, Pilar G., Txell, Ramon.

.