Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimecres, 3 de febrer del 2016

Trobada de la SEM del MadTeam

A la Pleta del Prat hi falta gent.

Els més matiners hi arriben el divendres per aprofitar al màxim el cap de setmana. Jo, treballo de tarda i gairebé mai puc sortir en divendres. Després de fer una crida -sense resposta- per omplir cotxes per sortir el dissabte a migdia, surto tot sol cap a la Pleta del Prat on hi arribo cap a quarts de set del vespre, amb temps de fer un toc abans no sopem.

Fetes les presentacions, mentre endrapem anem concretant l'activitat de l'endemà. Anirem al Ventolau. El dissabte han fet el Campirme i el Coma del Forn, els clàssics de la zona.


El diumenge no ens estressem gaire per començar l'ascensió. Esmorzem tranquils i no sortim fins a un quart de deu. Costa una mica d'organitzar aquest grup bastant nombrós.

Sortim per l'itinerari de Raquetes cap a l'Estany de Mascarida, en comptes de fer-ho per la pista d'esquí, com ho he fet habitualment. No és pas més còmode, ans al contrari, ara que la neu està regelada i relliscosa.


Abandonem el Torrent de Mascarida cap a la cota 2150 per anar a buscar el Collet que ens menarà, baixant sense treure les pells, a sota del Coll del Forn per anar a buscar les pales de la Cara Sud del Ventolau.


Ara, el sol ens castiga de valent, amb aquesta primavera impostada que només s'alleugereix amb les brises de dalt del cim. Al Ventolau 2854m gaudim d'impressionants panoràmiques a 360º


La baixada la farem pel Barranc de la Coma del Forn, sense saber si trobarem neu fins al final. Aclarida la qüestió, la qualitat és diversa i canviant, però podem fer tot el recorregut sense treure'ns els esquís.

Arriba l'hora dels comiats i d'emplaçar-nos per la propera. Alguns, encara tenim temps d'anar a dinar a Ainet, a Can Samarra. A les sis del vespre anem passant cap a casa.


23 i 24 de gener, 2016

Ventolau 2854m

Josep Roig, Víctor, Ramon i uns quants més del MadTeam.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12064614
https://picasaweb.google.com/115397720341576987582/Ventolau23I240116
.