Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dilluns, 2 de juny del 2008

l'accident dels Ferrocates (i 3)

La dictadura dels mitjans

Ja fa 10 dies de l'accident de Les Planes. Llavors tots els mitjans es van abocar a donar informació i a fer reflexions i publicar declaracions. Tot en una cursa esbojarrada per a veure qui era el que la deia més grossa.

Com que no hi va haver víctimes, crec que els mitjans es van dedicar a crear el morbo que els faltava; i sense contrastar res, difonien tot el que se'ls posava per davant.

Arran del comunicat de premsa de FGC sobre les causes de l'accident, en què s'acusava directament als Maquinistes sense fer cap altra valoració, els grans mitjans ja en van tenir prou, i "a otra cosa mariposa".

Els sindicats hem intentar manifestar la nostra opinió i donar la versió completa dels fets, i, fora de petits rotatius locals, els següents mitjans: TV3, Catalunya Ràdio, La Vanguàrdia, El Periódico, El País, (l'Avui no ho sé), s'han abstingut de publicar o difondre els nostres comunicats.

Diuen que tenim el que ens mereixem. Potser sí, no ho sé.
Altrament, no estic descobrint res que no sabem; el que passa és que m'ha tocat massa de prop.

Quan sents tan a la vora la pudor de la merda que ens envolta, i es fa palès que tot és una gran comèdia, donen ganes de passar de tot i de viure al marge de tot.

Segurament és el que volen.