Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimecres, 26 d’agost del 2009

tot és qüestió de fe...?


Aquest proper cap de setmana se celebra la cursa de muntanya més dura del món: la ULTRA TRAIL MONTBLANC: 166km i 9400m de desnivell positiu.
http://www.desnivel.com/object.php?o=18889

El català Kílian Jornet, amb només 20 anys, va guanyar-ne la passada edició amb un temps de rècord absolut i estratosfèric: 20h56'59" una hora menys d'allò previst pels organitzadors.

Però un individu italià, Marco Olmo, dues generacions més gran que en Kílian, ens dóna tota una lliçó de vida, de fe, de voluntat i d'esperit de sacrifici.

Ara ens presenta un documental sobre la seva vida; aquí teniu la notícia: http://www.barrabes.com/revista/articulo.asp?idArticulo=6294

de www.barrabes.com
» Marco Olmo: el corredor
Marco Olmo tiene una razón para vivir: correr por la montaña. A los 60 años, y tras ser campesino, camionero y obrero, se ha convertido en campeón del mundo de Ultratrail y en ganador por dos veces de la Ultratrail del Mont Blanc.