Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dijous, 20 de gener del 2011

al Pirineu hi ha la meitat de neu que l'any passat... :-(

Quan surto de casa per anar a buscar el tren, tinc la sensació que faré curt de roba. Amb el temps que està fent aquests dies, potser no he filat prim.

La boira amaga les muntanyes de la Plana; però, la deixem avall quan ens anem enfilant cap a L'Esquirol.

A tres quarts de dotze ja fa una estona que hem acabat d'esmorzar, potser ens hauríem de posar en marxa, no?

Doncs el solet ja escalfa prou per poder anar amb la màniga curta que m'he posat aquest matí. No semblava pas que podés ser.

Sortim de L'Esquirol en direcció a la Cavorca per anar a cercar i remuntar el Serrat del Feu en direcció a Cabrera.


Algun rampot, curt però intens, em trenca el ritme que no tinc amb la bici. En Jordi em va esperant. Per sort, em recupero ràpidament.

Abans d'arribar al coll del Vidrier, al paratge de Plan ses-lloses, ens desviem en baixada a la pista del Serrat de la Cadena.


De seguida agafem el trencall de Can Poca Roba, anem seguint la pista atrotinada que segueix la corba de nivell fins Sant Andreu de la Vola.

Anem a cercar la carretera vella al coll de Bracons, remuntem una mica cap al coll i a l'alçada de Pigallem agafem la pista que ens durà al Pla de les Enfores i remuntarem el serrat de la Cadena fins trobar-nos una altra vegada al Plan-ses-lloses.




















Ara anem al coll del Vidrier, direcció a Sant Julià, a l'alçada de la Massallera trenquem a esquerres cap al Farigoler. Arribats a la carretera, baixem 5 km cap a L'Esquirol.


Diumenge espectacular, malauradament, perquè el Pirineu està que fa pena. Si no neva aviat i amb força, aquesta no serà l'única sortida amb BTT de la temporada.

Tot plegat, 30,76km en 2h:23':49" Potser no haurem cremat el llom amb formatge de l'esmorzar. Malgrat tot, anem a dinar. Què hem de fer si no?

16 de gener, 2011
BTT al Collsacabra
 
Jordi, Ramon.
 
 
.

2 comentaris:

Zax ha dit...

Ep mestre! a veure quan fem un pedalada plegats, no entenia n'idea que també fossis del ram!

Ramon. ha dit...

bueno, només en alguna ocasió. segur que no vaig tant fort com tu...
en parlem.
salut.