Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


diumenge, 22 d’abril del 2012

Matí de roca

Avui deixem l'Anna per al final; primer anem a escalar.

Després de bastants dies sense tocar roca, aquest dissabte m'afegeixo als de St. Boi per anar a grimpar una estona a "ca la Montse". La tria, un cop més, ens porta a Gorros, cercant una mica de solet en aquest matí amb aires de canvi.

Per fer cames -i estalviar-nos (ells, que jo no pago) el cavall de ferro- pugem pel Pas dels Francesos i el Pla de Sta. Anna cap al camí de St. Joan.

Fem dues cordades i anem a agulles diferents:

  • El Cèsar s'endú al "Xori" cap a la Magdalena Inferior:

  • I el Jordi, el Salva i jo anem  a la Gorra Frígia:


Encabat, desfem el camí, creuant-nos, com sempre en aquest itinerari, amb força "guiris" amb cara de cansats i despistats.

Mentre uns nuvis s'immortalitzen enmig de les felicitacions espontànies dels pelegrins  montserratins, nosaltres tornem cap al cotxe, rebutjant cordialment els oferiments de productes artesanals que ens fan les formoses venedores de formatges i mató.

Els que no tenim pressa marxem cap al Bruc, a entretenir el pap. Hi arribem cinc minuts abans no s'ompli l'Anna i la gana no s'espera més del que toca.

21 d'abril, 2012

Montserrat
Gorros
Magdalena Inf. via Àpia IV+ 90m
Gorra Frígia via Adrià V 165m

Cèsar, Jordi, Salva, Xori, Ramon.
.

2 comentaris:

nuri caldes ha dit...

Hola Ramon!

Voltes més que una baldufa. Des que em vas convidar al teu bloq t'he intentat seguir. M'extranyava no veure cap sortida per setmana santa i pel que sembla has marxat més tard, millor menys gent. Però encara no has fet més que arribar ja tornes a fer de les teves. Aquesta vegada amb cordes i a ca la Montse. Gràcies per la felicitació. No se molt bé com funciona això i no sé si em reconeixes, sóc la Nuri de Caldes.

Ramon. ha dit...

hahaha... I tant que et reconeixo, Nuri de Caldes.
Doncs la veritat és que surto tant com puc, que no és tot el que voldria.
Per setmana santa, sempre m'espero que passin els dies de festa, és quan s'hi està millor.
I tu, com van les teves excursions??
Petons.