Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dijous, 10 de maig del 2012

Pont escurçat

Una intensa nevada ens dóna la benvinguda a l'Aran. Tot i que encara és d'hora, ens plantegem un obligat canvi de plans. Més que res, que pujar al refugi sota la nevada i enmig de la boira no és gaire encisador. Hi truquem i convenim amb el guarda que ho deixarem per un altre dia. A l'Hostal Era Verneda ens acullen amb la cordialitat de sempre.


Després de dos dies a ciutat, veient ploure i nevar a les webcams del Pallars, en fugim amb intenció de pujar a La Restanca, però la lentitud de la borrasca, que sembla que s'hi trobi bé enganxada als cims, ens capgira les intencions i ens quedem a Casau a l'espera de l'assolellat dimarts disfressat de diumenge.


Pugem fins la Bonaigua des d'on sortim amb els esquís calçats. Estem de sort, se'ns han avançat i un parell que ens van al davant han obert traça cap a la Colhada de Montanhon 2420m.


Provem d'anar cap al Muntanyó, però ho descartem en no tenir clar l'itinerari, un llarg flanqueig que després de la nevada del dilluns em sembla que pot ser exposat.


Així que ens atansem al proper Tuc de la Cigalera 2502m des d'on gaudim d'un espectacular, encara que curt, descens.

30 d'abril i 1 de maig, 2012
Tuc de la Cigalera, 2502m

Carmen, Ramon.

https://picasaweb.google.com/115397720341576987582/Cigalera3004010512
.

2 comentaris:

nuri caldes ha dit...

Nosaltres també vam escurçar el pont. A Gòsol va nevar tota la nit de diumenge 29 d'abril i dilluns al matí.
Però la quantitat de neu que hi ha a l'Aran és impressionant. Molt bones les fotos, sobretot la seqüència de la Carmen baixant i apunt de "caure" i després a baix i amb tota la traça feta. El Ramon tria un altre camí per arribar al mateix lloc mostrant-se menys atrevit. La seva gesta és menys impressionant.
Felicidades Carmen, para ti dos besos.

Ramon. ha dit...

Hola Nuri,
Doncs sí que va ser curt aquest pontet; coses del temps.
Escolta, que jo esquio milor que la Carmen, eh... hahaha...
;-)
Petons.