Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dimarts, 9 de març del 2010

embolica que fa fort...

I N D I G N A C I Ó

Ahir només vaig trigar mitja horeta en tornar a casa després d'una llarga i intensíssima jornada laboral (de les 16:20 a les 04:00); m'haig de considerar afortunat.
Hores d'ara hi ha gent que encara no ha pogut arribar a casa.

Quan hi vaig arribar, a les 04:45 (de la matinada), no em podia adormir; tal era l'excitació de l'experiència viscuda que quan aclucava els ulls em venien les imatges i situacions patides i m'era impossible.
Finalment, el cansament va poder més; avui, però, abans de les 10 ja m'he despertat. Estic trinxat.

El servei de transport públic en què treballo, ahir es va col·lapsar, com tot el país. Quan les carreteres es fan impracticables per als vehicles públics i privats, l'alternativa és el Metro, Ferrocarrils i Renfe. Quan l'alternativa també es col·lapsa, el país es paralitza.

És l'inici del caos. És l'inici de la incompetència per a resoldre el caos. Que aquest país no està preparat per a excepcionalitats ja fa molt de temps que ho sabem, però que els dirigents polítics tinguin la barra, davant dels fets gravíssims ocorreguts ahir, de dir-nos que ja ens havien avisat, és un insult inqualificable i definitivament imperdonable.

Em sembla més que patètic veure i sentir el Joan Boada, Secretari Gral. d'Interior, justificant-se amb arguments injustificables.

Però els polítics no en tenen prou insultant-nos; a més a més pretenen vendre'ns una realitat distinta, la seva veritat, o sia, enganyar-nos malgrat les inqüestionables evidències.

TV3, al canal 3/24, a les notícies de les cinc de la  matinada, que vaig voler veure per saber què en deien de l'afectació a FGC, no en va fer esment en cap moment.

Així és com ens tracten els nostres dirigents, amagant el que no convé, com en els millors temps. I això ho fa un Govern d'esquerres (??) i un polític d'Iniciativa; els mateixos de la imposició dels 80km/h en contra de l'opinió majoritària de la societat i d'Institucions com el RACC; els mateixos del foc d'Horta de St. Joan...

Qui és el responsable de la deplorable manipulació de TV3 ??
És socialista? d'Iniciativa, potser? i els d'Esquerra què hi tenen a dir?

Em sento profundament indignat, em falten paraules per a expressar totes les sensacions que he viscut en les darreres hores; em sento irremeiablement enganyat.

S'acosten les eleccions, a la tardor, i la primera impressió que tinc, és de no votar, ni ara ni mai més. Probablement, canviaré d'idea amb el pas del temps, però una cosa és ben certa i em sap molt de greu haver arribat a aquesta conclusió: no votaré cap partit de l'actual Govern, no s'ho mereixen. Mai m'he sentit tant maltractat per un govern català.

Acabo perquè, com he dit, no trobo les paraules. Intentaré relaxar-me, però no baixaré la guàrdia. Per a mi això ha estat la gota que ha fet vessar el got. Ja no els suporto més.

En fi, necessitava deixar-ho anar.

.

3 comentaris:

miscel·lAnna ha dit...

hola, com a part afectada, ahir vaig estar d'un trist que no arribo a casa, mitja hora més tard d'arribar van tallar el servei el que no va tenir tanta sort va ser el meu pare, ell depsrés de 6 hores a Sarrià, cansat se'n va tornar al pis que per sort tenim a Barcelona i va passar la nit, com a mínim ell va tenir un lloc.
Et diuen que no agafis el cotxe, jo no el volia agafar-lo, però, vaig haver d'anar a buscar a les meves nebodes a Valldoreix, perquè no deixaven sortir als autocars de l'escola. Carrers, carretera sense natejar...arbres caiguts, neu caient dels arbres.cotxes travessats, jo les cadenes des del garatge de casa,
caòtic, realment caòtic i patetic

entenc la teva indignació perque la resta també ho estem, però... estem en el país de "nunca passa nada"...

Jordi O ha dit...

Ramon, la port bona, es que ja tenim la neu per les Olimpíades!

L´Esbarzer ha dit...

Jo vaig agafar el cotxe perquè sóc idiota i per fer un trajecte en el que un dia de mal trànsit trigo 1 hora, ahir vaig trigar 5!!!

I vaif deixar el cotxe a la falda de Collserola. L´error va ser meu.

Sobre la afectació a la teva empresa (que és la mateixa que la meva) encara no sé que va passar exactament ja que durant el torn de matí no vam tenir aquests problemes...
Suposo que tot serà pensament encorbatat: fer anar les coses passi el que passi és més car que pagar hores extres al Ramon i que s´extressi i s´emprenyi...
Ja saps que mai m´he posat una corbata i que vull la seva desaparició com a part de l´uniforme. Ara ja saps perquè i el que representa per mi.

Si em vols expliar alguan cosa més, em pots enviar un mail.