Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


dijous, 25 de novembre del 2010

embolica que fa fort...

Per què no votaré els socialistes (mai més??) ??.

Hi ha res pitjor, en democràcia, que sentir-se decebut del partit que teòricament és més a prop de la classe treballadora?

En les darreres conteses electorals -municipals, nacionals, estatals i europees- dels últims vuit anys, he votat tots els components del tripartit, segons el moment. Amb això vull dir que no "sóc" de cap d'ells, però són, eren, els més propers. Ara, després del segon tripartit, tinc clar qui no votaré.

És probable que no sigui prou objectiu, però als desgavells generals -retallades socials, gestió dels Mossos (codi ètic) i Bombers (focs d'Els Ports), limitació a 80km/h, pèssima gestió d'FGC, etc-, responsabilitat per acció o per omissió dels tres partits del Govern, s'hi afegeix l'assumpte concret del conflicte a FGC -viscut en primera persona- per l'incompliment del Conveni Col·lectiu amb la reducció del 5% del sou, a més del greuge comparatiu amb Renfe, Adif, Aena, Bus, Metro, etc.

En la negociació per a la resolució d'aquest conflicte, els socialistes, des de les instàncies més altes del Govern, passant pel conseller de PTOP, al president d'FGC, van enganyar els sindicats i els treballadors per dues vegades, impossibilitant arribar a cap acord i forçant, doncs, les vagues que s'han dut a terme. Els altres partits del Govern no van fer res per a impedir-ho.

Actualment, els polítics només estan pendents de la campanya electoral, en què s'omplen la boca d'hipocresia amb tota mena de promeses, mostrant la seva cara amable de llops amb pell de xai.

Després de l'experiència, no em queda cap argument, cap ni un, per a votar novament cap dels partits del tripartit.

És probable que no sigui prou objectiu, però no m'ha quedat ni un bri d'esma per a suportar quatre anys més aquesta colla d'ineptes.

.