Benvinguts a l' AYMAMÍPUNTCAT

Els itineraris que es descriuen en aquest Blog no fan, en cap cas, la funció de cap guia excursionista o de muntanya. Si en seguiu algun, ho feu sota la vostra responsabilitat.
Abans de sortir a la muntanya, informeu-vos bé de la ruta, la méteo i el material necessari per afrontar-la.



SALUT i MUNTANYES //*//

Ramon.


divendres, 13 de juliol del 2018

Xollant la Gallina

Seguim les indicacions enviades pel convocant i abandonem la C16 per fer cap a Cal Rosal, al Sol i Cel, on omplirem els dipòsits per encarar l'excursió dominical.

Tornem a la C16, un tram més i la tornem a abandonar, ara per dirigir-nos al Pla de la Creu de Fumanyà, lloc d'inici de la ruta.


Comencem tranquil·lament, de baixada i tot, a passar per l'antic poble de Peguera. Més endavant, anem progressant sota l'ombra boscosa que ens alleugereix la calor.


La impressionant Roca Gran de Ferrús serà testimoni impassible del nostre pas pel seu territori.


Arribem xino-xano al Collet de l'Estret. Fem una paradeta per atènyer la molt considerable pujada fins la Roca Blanca. 325 metres de fort desnivell fins aquest primer cim, i ja suau carena fins el Cap Llitzet o Gallina Pelada 2317m.



Ja hem fet la feina més dura. Ara, relax i piscolabis al Refugi d'Ensija, abans d'anar a cercar el Torrent de les Pedregoses, per on baixarem fins tancar el cercle.

1 de juliol, 2018

Roca Blanca 2293m
Gallina Pelada 2317m

Edgar, Enric, Helena, Joan Carles, Jordi, Josep, Mar, Núria, Vicenç, Ramon.

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/gallina-pelada-26261259
https://photos.app.goo.gl/yuLwY1iY4FtTpuKE6
.